Kan je tegenwoordig nog 'knallen'?

Ga naar de inhoud

Kan je tegenwoordig nog 'knallen'?

Succesverhaal
Gepubliceerd door Tom Lassing in Succesverhaal ondernemen · 7 mei 2015

Met al die verhalen over de crisis in de pers zou je haast denken dat het overal gloom and doom is. Gelukkig is dat niet zo.
Mijn oudste dochter bewijst momenteel dat je met enthousiastme een enorm eind kan komen.
Ze had na het behalen van haar diploma van haar beroepsopleiding twee maanden de tijd om een omzetdoel te halen en zou ze dat doel halen, dat kreeg ze een week vakantie in Mexico aangeboden. Ze ging er voor en binnen een maand was het omzetdoel al gehaald!

Daarbij deed ze dat ook nog eens op een aantal heel leuke manieren.
Heel creatief had ze de zaak aangepakt, waarbij ze uiteraard zelf aan de bak ging om omzet te genereren, maar ze stimuleerde ook anderen om mee te doen.
Zo ontwikkelde ze een sponsordeal met de lokale atletiekclub. Als die een bepaald product met een verkoopprijs van 5 euro zouden verkopen, dan was per product 1,40 door de club te verdelen. De club besloot dat 1 euro voor de club zou zijn en 40 cent voor degene die de omzet had gemaakt.

Heel slim geregeld, want nu waren er ineens een heleboel mensen aan het verkopen. Weliswaar geen winst voor mijn dochter, maar wel de zo gewenste omzet waarmee de gratis vakantie verkregen kon worden.
Wie weet zijn de kopers van die producten wel zó tevreden dat ze nog weer een bestelling doen! Immers kregen ze er uiteraard ook een visitekaartje van mijn dochter bij!

Je kan dus ook nu nog knallen, maar je moet een beetje creatief zijn. Je moet durven delen en vooral actief blijven. Het komt allemaal niet aanwaaien, maar als je er voor werkt, dan komt de beloning ook wel.

Collega Jos van Spelde laat donderdagavond 7 mei 2015 om 20:00 uur zien met welk product en op welke wijze hij in staat was om in feite 10 jaar pensioen te genieten... namelijk van zijn 36e tot zijn 46e.
Dat is toch veel slimmer dan pas pensioen als bejaarde te hebben?
Jos doet een gratis productpresentatie. Hij wil namelijk eigenlijk met een paar jaar weer met pensioen. Nu hij sinds zijn 46e weer werkt, begint het te kriebelen. Maar ja, voor je met pensioen kan, moet je er eerst voor werken.
Jos kreeg het al eerder voor elkaar, hij laat zien hoe hij het deed. Uw kans om ook te knallen, want u kan hem nadoen en samen met hem zo'n doel proberen te bereiken.
Dat het ook nu mogelijk is, bewijst mijn dochter, maar gaat Jos ook weer bewijzen! Hij laat zich namelijk niet verslaan door een meisje van 19. Die twee gaan, ieder met hun eigen opzet, de uitdaging met elkaar aan.

Klikt u hier om u op te geven voor de gratis webinar van Jos. U vult deze lifestyles code even in: 80093378349Er zijn nog geen beoordelingen.
0
0
0
0
0

Terug naar de inhoud