Sexy aanbieding

Ga naar de inhoud

Sexy aanbieding

Succesverhaal
Gepubliceerd door Tom Lassing in Succesverhaal ondernemen · 3 juli 2020
Tags: aanbiedingsexydegelijk
Waarom zijn degelijke bedrijven saai en weten de louche bedrijven de meeste klanten te trekken met aantrekkelijk ogende websites en flyers?
Die vraag houdt me al lang bezig.

Waarom bijvoorbeeld is de site van Neo Finance (om maar een voorbeeld te noemen, ronduit saai, terwijl een andere aanbieder, met in de praktijk flinke betalingsproblemen, MEER klanten weet te werven in deze periode? Hoe kan dat? Waarom trappen klanten daar in en doen ze geen onderzoek? Bij de degelijke Neo Finance is er argwaan, terwijl de potentiële oplichters geen enkele moeite hebben om klanten binnen te halen.
Die klanten bij die andere aanbieder gaan geheid geld verliezen, maar ze komen met drommen tegelijk, terwijl ik bij het oerdegelijke en extreem veilige Neo Finance moet praten als Brugman om een klant binnen te trekken.
Ik vat dat niet.

Ik heb wel nagedacht over de oorzaken.
Eén van de redenen is bescheidenheid. Als je weet dat je aanbieding goed is, dan ben je daar bescheiden over. Je wilt immers niet overdrijven. Daar waar de - Ik noem ze even oplichters - die bescheidenheid niet hebben. Ze weten dat ze BS verkopen en daarom hebben ze er geen enkel probleem mee om te overdrijven.
Die vrijheid trekt ook beroeps marketeers aan. Waar werk je liever voor, een bedrijf die er steeds de rem op zet of een bedrijf waar je als markering deskundige helemaal los in mag gaan?
Ik kan me wel indenken waarom je als marketeer valt voor die baan met vrijheid.
Daar krijg je op termijn wel spijt van, maar dat het oplichting is weet je vaak als werknemer of opdrachtnemer niet. Immers, dan moet je echt verstand van zaken over het product hebben en dat is zelfs voor deskundigen soms moeilijk.

Ik kan daarom alleen maar zeggen dat Neo Finance goed en degelijk is neergezet, met alle benodigde zekerheden ingebouwd. Daar waar ik bij andere aanbieders een veel betere marketing aantref, maar een heel veel slechtere aanbieding.
Ik noem van die slechte aanbieders nog geen namen, maar ik geef wel de tip om te kijken naar wie verantwoordelijk voor jouw geld is/wordt. Is en blijft het jouw geld en investering, of wordt het geld van de aanbieder en kan deze eventueel zelfs bepalen welke investeringen gedaan worden?
Mijn absolute voorkeur heeft de opzet waarbij je geld ook echt van jou blijft en de beleggingsbeslissing ook bij jou blijft. Dat biedt Neo Finance als één van de weinigen in die specifieke markt.Er zijn nog geen beoordelingen.
0
0
0
0
0

Terug naar de inhoud